” A te sikered az én sikerem!” –  Rólam mondták…

A Mónival töltött idő felbecsülhetetlen Érték.

Ha a Nagy út bármely szakaszán szükség van egy Segítőre, Tiszta szívvel ajánlom!

Ő a Fény a sötétségben, Iránytű az útvesztőben! Megbízható, kiváló helyzetfelismerő, mindenre talál megoldást.

Motivál!

Sokat köszönhetünk neki!

Edina (27) vállalkozó

Először 1,5 éve jártam  Móninál, egy bizonyos helyzettel kapcsolatban szerettem volna megtalálni a helyes utat. Ami azóta történt velem a magánéletemben és a vállalkozásomban az sokszor számomra is hihetetlen. Hálás vagyok, hogy rendszeresen dolgozhatok vele, minden alkalom egy csoda számomra. Móni kiváló szakember, szívből ajánlok mindenkinek!

Rebeka (45) vállalkozó

Móni, olyan mint a drog! Ha elkezdesz vele dolgozni, lendületet vesz az életeted. Egyszerre tanít és motivál, amire nekem mindig nagy szükségem van.  Rengeteget tanultam magamról. Ma már nagyon jól kezelem a konfliktusokat, kiállok magamért, sikerült párt találnom és építem a karrieremet.

Ha tényleg akarsz fejlődni, akkor Mónit ajánlom.”

Anita (39) csoportvezető

Önbizalom hiány miatt kerestem fel Mónit, akit a barátnőm ajánlott. Komoly párkapcsolati problémákkal küzdöttem, amiben nem éreztem jól magam.

Móni segített talpra állni és segített felépíteni és helyreállítani az önbizalmamat. Ma is bármilyen problémám van, megyek hozzá.

Nagyon jó szakember és fantasztikusan tud motiválni.

Eszter (24) egyetemista

Mi párkapcsolati tanácsadásra érkeztünk Mónihoz. A férjem nehezen állt rá, de utólag nagyon hálás hogy elcipeltem magammal.

Rengeteget tanultunk a párterápia során magunkról, a működésünkről, a hibáinkból.

Móni coacholt és tréninget is tartott nekünk.

Számunkra nagyon hiteles volt és a mai napig köszönettel tartozunk neki, csak ajánlani tudjuk.

Erika és Laci

Válás miatt kerestem meg Mónit. Féltem lépni, de már elhatároztam, hogy kilépek a kapcsolatomból, csak azt nem tudtam hogyan és mikor tegyem. Móni velem kezdett el foglalkozni egyéni terápián, majd kettőnkkel. Segített minket átlendíteni a nehézségeken, békében lezárni a kapcsolatunkat.

Azóta is járunk hozzá, de már külön-külön. A férjemnek segített elengedni és túllépni a válásunkon, amiért nagyon hálás vagyok és köszönettel tartozom neki.

Kinga (39) asszisztens

A vállalkozásom miatt már fél éve járok business coachingra. Móni vezetett rá a hatékonyabb rendszer bevezetésére ás tanított meg a motiváció használatára a vállalkozásomon belül.  Ma már sokkal jobban működő rendszerem van, motiváltabbak a kollégáim és én is sokkal jobban érzem már magam. Nincs már az a mérhetetlen feszültség bennem, mert minden héten átbeszéljük az aktuális problémákat. A kollégáimnak pedig segített az asszertív kommunikáció elsajátításában, amivel ma már minimalizálódott a konfliktus a csapaton belül.

Richard (43) cégvezető