ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

COACHING egy személyre szabott támogatás. A coach nem mondja meg, mi lenne Neked a legjobb, nem ad tanácsot, nem ad kész megoldásokat, hiszen azokat Te tudod a legjobban, Benned vannak. A coaching olyan együttműködés-módszertan, amely a saját erőforrásaidat felhasználva, a számodra leginkább működő módon, a leginkább hozzád illő eszközt megtalálva támogat téged.

A COACHING A jelenből indul ki és a jövőre fókuszál, felkutatja a lehetséges megoldásokat, új nézőpontokat adhat, meghívva arra, hogy feszegesd a komfortzónád határait.

A coach rámutat a mondataid között megbúvó mögöttes tartalmakra, esetleges ellentmondásokra.

Tükröt tart, melyben tisztán láthatod működésed. Mindehhez bizalmi légkör kialakítására törekszik, mert fejlődésed így jöhet létre.

A coach abban támogat, hogy felfedezd a különböző lehetőségeidet és a céljaid megvalósulásához szükséges legjobb megoldásaidat.

A life coach segít megtalálni az új irányhoz szükséges erőforrásokat, motivációt magadban.

Life coaching = Az  életvezetésre fókuszál.

A life coaching, célorientált beszélgetés-sorozat, amely belátható időn belül fejlődést hozhat az önismeretedben, növelheti motivációdat.  A coaching során te határozod meg, miről szóljon a coaching. A számodra fontos kérdések, gondolatok, elakadások kerülnek megértésre, feldolgozásra, és optimális esetben feloldásra is. A coaching alkalmak tartalma, iránya teljes mértékben nyitott és Rád fókuszál.

Coaching ülés: Előre meghatározott időkerettel jár, amely általában 5-10 alkalom, hetente történő találkozásokkal.

Miben segít a Life coaching?

R

Önismeret

R

Önbizalomhiány

R

Önértékelési problémák

R

Életcél elbizonytalanodás

R

Életvezetési nehézségek

R

Kritikus döntési nehézség

R

Párkapcsolati kérdések

R

Kommunikáció fejlődés

R

Érzelmi intelligencia fejlődés

R

Szorongás, félelem

R

Gyász feldolgozás

R

Családi problémák

A life coaching során fejlődhetnek a konfliktuskezelési képességeid is, könnyebben megy majd a vitás helyzetekben való komfortos viselkedést.

Ha nagy terveid vannak, a life coachingot neked találták ki!